V Pivovaru Chýně se nalézá restaurace i s dětským koutkem
Pro vyhládlé hosty, vyhládlé rodiny s dětmi a milovníky cyklistiky Pivovarský dvůr Chýně u Prahy zhotovuje polední menu a speciality české kuchyně. V pivovaře se před mnoha lety chovala hospodářská zvířata, byl zároveň částí klášterních hospodářských budov. V současnosti je pivovarský dvůr využíván jako výletní restaurace s dětským koutkem Praha, pivnice s tradičním pivem, relaxační místo a rychlé občerstvení.
Pivovarský dvůr
Pivovarský dvůr je postaven přímo na trase pro cyklisty, hladoví výletníci si na zahrádce objednávají skvělé domácí bramboráky, chutné daňčí klobásky nebo steaky, doma připravované limonády pro nejmladší návštěvníky, anebo polotmavou dvanáctku a jiná piva pro žíznivé turisty. Zájezdní restaurace s dětským koutkem Praha je nachystána především pro rodiny s malými dětmi, které se mohou v dětském koutku těšit na různé legrační akce, jako je kupříkladu návštěva babičky z pohádky, dělá se malování na obličej, k mání je skákací hrad, nebo bublinková diskotéka a soutěžní odpoledne. V Pivovarském dvoře Chýně u Prahy je ideální prostor i pro pořádání dětských narozeninových party a jiných oslav s lahodným občerstvením. Případní cestující si v přívětivé restauraci můžou zpříjemnit vyčkávání letadla vzhledem poloze restaurace nedaleko ruzyňského letiště.
Speciality české kuchyně
Zajímavé speciality české kuchyně a polední menu jsou dochuceny dobrůtkami pro mlsné jazýčky, kam patří třeba grilovaná masa, koleno pečené na pivu, výběrový pivovarský guláš, mistrovská pečená žebírka, nezapomenutelný tatarák z pravé svíčkové, steaky ze speciálních druhů masa, nachystávají se staročeské hody, připravuje se králičí špíz, husí i kachní specialitky, skvělá hovězí svíčková, znamenitá svíčková z telecího masa anebo báječná svíčková na smetaně. Prodávané polední menu pojímá polívku a hlavní pokrm už za pětaosmdesát korun českých. Piva z nabídky jsou kvasnicová, svrchně nefiltrovaná, ale i spodem kvašená. Vaření piva je opřeno o staročeské základy s využitím tradičních postupů, což je využití sladu, stejně jako vody i chmele. Proto je pivo český světlý ležák obvyklé světlé, kvasnicové pivo z českých produktů, doplňované chmelem z Žatce.